Navdihujoči trenutki, nepozabna doživetja.

Razvajajte Se z Našimi Wellness Storitvami

Vaša Zasebna Finska Savna

Obkroženi s pomirjujočim ambientom savne se boste sprostili, saj toplota pomaga ublažiti napetost in stres. To je popoln način za sprostitev po napornem dnevu. Toplota savne bo na vas delovala sproščujoče, tako da se boste po savnanju počutili pomlajeno.

Sprostitev v Vikinški Kopeli Na Prostem

Ne glede na to, ali se želite sami naužiti mirnega vzdušja ali deliti izkušnjo s prijatelji in ljubljenimi, je naša masažna kad popoln kraj za sprostitev in uživanje v naravi. S seboj prinesite svojo najljubšo pijačo ali prigrizek, da uživate med namakanjem in pustite, da se stresi vsakdanjega življenja stopijo v topli vodi.

Druge dejavnosti Na Sredgori

Izposoja električnih koles

Tukajšnji kraji so prepredeni s kolesarskimi potmi, v bližini pa se nahaja tudi sodoben mountain bike park.

Masaže

Privoščite si razvajajnje z masažo. Izkušena in certificirana maserka Elena prilagodi masažo vašim željam in potrebam.

Odkrivanje Kočevskega roga

Z vodniki se odpravite po brezpotjih kočevskega pragozda, raziščite tukajšnjo floro in favno in doživite edinstveno doživetje divjine.

Gozdne skrivnosti za najmlajše

Za družine z majhnimi otroki smo ustvarili knjižico, polno zabavnih dejavnosti, s katerimi boste vi in vaši malčki pomagali odkrivati skrivnosti gozda. Knjižica je na voljo na kraju samem brez dodatnih stroškov, tako da lahko do nje preprosto dostopate med bivanjem. Naj vodi radovednost vaših otrok, ko raziskujete lepoto gozda in se zabavate skupaj kot družina.

Priprava divje hrane

Tukajšnja narava ponuja številne zaklade, le poiskati in pripraviti jih moramo znati.
Lahko se pridružite gostiteljici Mojci pri pripravi divje hrane, ki je prilagojena letnemu času.

Bližnje Dogodivščine Za Vas

Sredgora ponuja različna doživetja, ki vas bodo oddaljila od stresa in skrbi vsakdana. Če želite začutiti pristen utrip naše pokrajine, jo lahko raziskujete peš ali s kolesom. Odpravite se lahko tudi na krajši izlet v mistično Belo Krajino, se odpravite na rafting po Kolpi, na pohod po obronkih Kočevskega pragozda ali obiščete Krajinski park Lahinja. Poleg tega se lahko v Smučarskem centru Gače preizkusite v zimskih športih. Uživajte v lokalni gastronomiji in se razvajajte v okoliških termah. Nešteto priložnosti za nepozabna doživetja!

Plezanje Damelj

V Damlju se skriva lepa urejena naravna plezalna stena, tik ob reki. Plezalna stena ima različne poti, s težavnostmi od 4b do 8a.

Plezanje Črnomelj Suhi most

Plezalna stena je v centru Črnomlja, med gradom in modrozeleno reko Lahinjo. Plezalna stena je primerna za začetnike in otroke.

Jadralno padalstvo

Jadralno padalstvo se izvaja na bližnjem hribu Smuk (546m). Čas celotne izvedbe skoka je približno 2h, odvisno od vremenskih pogojev.